Modificación fecha Cursa Canicross y Mushing Sant Cugat

2 Replies

[cat]

Des de l’AEM Catalunya Club informem a les persones interessades en assistir a la cursa de canicross i múixing prevista pel proper diumenge 18 de desembre que, per motius de seguretat, hem decidit celebrar la competició esportiva el dissabte 17 de desembre.

El fet que la cursa coincidís amb la celebració de la Marató de TV3 dificultava la coordinació amb els serveis municipals, imprescindibles per dur a terme la competició.

Per aquest motiu totes les parts implicades estem treballant per poder adaptar la cursa a aquesta nova data. Tant aviat com tinguem més detalls els farem públics a la pàgina de la cursa.

Agraïm la vostra comprensió i esperem poder comptar amb la vostra presència.

 

[es]

Desde la AEM Cataluña Club informamos a las personas interesadas en asistir a la carrera de canicross y mushing prevista para el próximo domingo 18 de diciembre que, por motivos de seguridad, hemos decidido celebrar la competición deportiva el sábado 17 de diciembre.

El hecho que la carrera coincidiese con la celebración de la Marató TV3 dificultaba la coordinación con los servicios municipales, imprescindibles para llevar a cabo la competición.

Por este motivo todas las partes implicadas estamos trabajando para poder adaptar la carrera a esta nueva fecha. Tan pronto como tengamos más detalles los haremos públicos a la página de la carrera.

Agradecemos vuestra comprensión y esperamos poder contar con vuestra presencia.

2 comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *